Мусака | |
Необходими продукти
| |
Начин на приготвяне
Картофите
се нарязват на дребни кубчета, лука на дребно, моркова се настъргва на
ренде, гъбите на тънки резени. В дълбок съд се запържват лука, моркова и
каймата, като се позапържи се прибавят картофите, след това и гъбите,
излива се доматения сок и се прибавят подправките, оставя се да поври.
След това сместа се прехвърля в тава за печене и се запича почти до
готовност. Прави се заливка от изброените съставки без кашкавала.
Изсипва се върху мусаката и се запича, след това се прибавя и кашкавала и
пак се запича. Накрая се поръсва с магданоз.
|
петък, 26 април 2013 г.
Мусака
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар