1 ч.л.бял пипер
1 ч.л.сол
35 гр.олио
2 с.л.оцет винен
300 гр.картофи
2 бр.яйца
3 стр.лук кромид пресен
3 стр.магданоз пресен
3 бр.червени чушки
Начин на приготвяне
1
В средно голяма купа смесете олиото и
оцета. Добавете сварените картофи и яйцата. Покрийте ги и ги оставете в
хладилника за около 1 час.
2
Размесете останалите продукти и ги добавете в
купата с оцета и олиото. Добавете охладените картофи и разбъркайте, като
добавите сол на вкус и белия пипер.
3
Гарнирайте със кисели краставички, стрък магданоз
и по желание 5-6 нарязани на филийки сварени яйца. Сервирайте салатата
студена.
Няма коментари:
Публикуване на коментар